social social social
logo
hamburgericon closeIcon
logo
arrow

Faqja Kryesore/Operacionet/Vaginoplastika

Vaginoplastika

Vaginoplastika është një procedurë për të ndërtuar ose riparuar një vaginë. Ai trajton çështje të ndryshme mjekësore, duke përfshirë dëmtimin vaginal për shkak të lindjes së fëmijëve dhe komplikimet e sëmundjes së dyshemesë së legenit. Është gjithashtu për krijimin e një vagine transgjinore, e cila i ndihmon individët të arrijnë identitetin e tyre të preferuar gjinor.

Vaginoplastika mund të nënkuptojë shumë gjëra të ndryshme, por në përgjithësi, është një procedurë për të ndërtuar ose riparuar vaginën.

Detajet e procedurës varen nga qëllimet ose nevojat tuaja mjekësore dhe përfshijnë rindërtimin ose rikrijimin e vaginës duke përdorur teknika të ndryshme kirurgjikale.

 

Kush është i përshtatshëm për Vaginoplastikë?

 • Individët që kërkojnë riparimin e defekteve të lindjes ose traumave për të përmirësuar funksionin seksual.

• Gratë që kanë nevojë për rindërtim vaginal pasi i janë nënshtruar rrezatimit ose heqjes së vaginës për të trajtuar kancerin ose gjendje të tjera.

• Individët transgjinorë që i nënshtrohen një operacioni për afirmimin e gjinisë.

• Gratë e lindura me anomali kongjenitale (çështje të pranishme që nga lindja) që ndikojnë në zhvillimin e vaginës.

Dergoni
BMI Calculator
Calculate
Reset
Kirurgjia estetike e qepallave
Lezo me shume
Kirurgjia e kataraktit
Lezo me shume
Lente inteligjente (thente trefokale)
Lezo me shume
©2024 - All right reserved
pryazilim
whatsapp
AdaDhefto

WhatsApp

whatsapp

+90 532 466 67 67

AdaDhefto

WhatsApp

x
Përshëndetje, dua të marr informacion për këtë operacion 👋🏼
DergonisendIcon DergonisendIcon DergonisendIcon DergonisendIcon DergonisendIcon DergonisendIcon DergonisendIcon